П`ятниця, 19.04.2024, 09:44
Вітаю Вас Гість | RSS

Апостолівський ліцей №1 

  Апостолівської міської ради Криворізького району  

Дніпропетровської області

Меню сайту
Шкільний канал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Січень » 12 » Всеукраїнська акція #ЩЕДРИЙВІВТОРОК
00:16
Всеукраїнська акція #ЩЕДРИЙВІВТОРОК

1 грудня 2020 рік

Увесь колектив ОНЗ ,,Апостолівська ЗШ І-ІІІ ступенів № 1" долучився до Всеукраїнської акції #ЩЕДРИЙВІВТОРОКДіти в рамках якої пройшли заходи:

1. Радіолінійка за участю членів учнівського самоврядування старших класів на якій було оголошено про події сьогоднішнього дня.

2. Учнями 8-х класів був підготовлений подарунок для однокласника, який перебуває у центрі реабілітації для неповнолітніх (Надія).

3. Учнями початкової ланки були написані листи побажання для друзів, однокласників, які невідвідують школу із-за хвороби; відправленні відео-повідомлення, фотографії "Видужуй швидше!"

4. Усі бажаючі поділилися іграшками, книгами, одягом з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, з особливими освітніми потребами та вихованцями центру (Надія).

5. На уроках української мови учні писали твори роздуми "Що таке щедрість"

Потягом дня проходили благодійні концерти за кошти яких, було куплено батьківською піклувальною радою канцтовари для учнів школи, які їх потребують.

На завершення #ЩЕДРОГОВІВТОРКА усі обмінялися добрими словами, побажаннями і подарували символічні сердечка виготовлені власноруч "Від щирого серця".

Твори добро, бо ти Людина!

#ЩедрийВівторокДіти

Робити добрі справи ніколи не рано.Доброта - це чуйність,душевне ставлення до людей, прагнення прийти на допомогу. Вона пов'язана з такими позитивними якостями як: людяність і шляхетність, ввічливість і вихованість, турбота і співчуття, доброзичливість і уважність, чуйність і терпіння.

Яку ж добру справу можемо зробити ми, але ж ми діти другого класу? Поговоривши про це в класі ми зрозуміли, що хоча ми ще малі школярики, та добрих справ вистачить і для нас. Адже можна допомогти батькам по господарству, зігріти теплим словом дідуся з бабусею, почитати цікаву історію своїм маленьким братикам і сестричкам, або підтримати свого друга чи подругу. Батьки і вчителі нас вчать бути уважними один до одного, тому так важливо не забувати про тих хто зараз не може відвідувати заняття в школі, бо хворіють. Тож ми вирішили написати листи своїм однокласникам, щоб вони не почувалися самотньо, відчули, що ми за ними скучаємо і хочемо зустрітися з ними в нашому класному родинному колі. Разом з вчителем ми писали кольорові листи з малюнками, робили це щиро, від чистого серця. Сподіваємося, що наші побажання піднімуть настрій нашим друзям, і ми з радістю чекаємо на зустріч.

2-Б клас. Класний керівник Бірюч Т.В.

Переглядів: 150 | Додав: lavskaya19879 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Всуп до 1 класу
Пошук
Календар
«  Січень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Орган управління

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz