Четвер, 25.04.2024, 14:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Апостолівський ліцей №1 

  Апостолівської міської ради Криворізького району  

Дніпропетровської області

Меню сайту
Шкільний канал
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Лютий » 21 » МІЖШКІЛЬНІ ЗМАГАННЯ З ШАХІВ ТА ШАШОК
21:11
МІЖШКІЛЬНІ ЗМАГАННЯ З ШАХІВ ТА ШАШОК

МІЖШКІЛЬНІ ЗМАГАННЯ З ШАХІВ ТА ШАШОК

В Апостолівському Будиноку дитячої творчості вже стало традицією приймати спортсменів Апостолівської територіальної громади. Так, 8 лютого 2019 року відбулися міжшкільні змагання з шахів та шашок серед учнів загальноосвітніх шкіл Апостолівської міської ради.

У змаганнях взяло участь 36 учнів серед загальноосвітніх шкіл: ОНЗ «Апостолівської ЗШ І-ІІІ ступенів № 1», Апостолівської ЗШ І-ІІІ ст. № 3, Апостолівської ЗШ І-ІІІ ст. №4, Української ЗШ І-ІІІ ст. та Кам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів. Склад команди від школи у змаганнях з шахів та шашок представляли – три юнаки та одна дівчина з кожного виду. Результат змагань визначався за більшою сумою балів набраних учасниками команди. Виграш – 2 бали, нічия – 1 бал, програш – 0 балів.

По коловій системі змагання пройшли у дружній спортивній боротьбі, яка за перемогу була по справжньому нелегкою. Блискавичні рішення і обдумані ходи були спрямовані лише на досягнення найвищих результатів. Ні юнаки, ні дівчата не хотіли віддавати конкуренту свою перемогу, намагалися протистояти планам супротивника і боротися проти його волі. Непомітно пролетіли години... Звичайно, переможцями стають не всі!

За результатами змагань місця переможців розподілися між командами так:

ШАХИ та ШАШКИ

І місце – ОНЗ « Апостолівська ЗШ І- ІІІ ст.№1»

ІІ місце – Апостолівська ЗШ І-ІІІ ст.№ 3.

ІІІ місце – Українська ЗШ І-ІІІ ступенів.

Переможці змагань з шахів та шашок були нагороджені Грамотами відділу освіти виконавчого комітету Апостолівської міської ради.

Команду переможців опорного навчального закладу «Апостолівської ЗШ І-ІІІ ступенів №1» підготувала і представила вчитель фізичної культури Тамара Олександрівна Світлична.

Так, кращими гравцями з шахів була команда школи у складі: Станіслава Черемпея учня 8-Б класу, Костянтина Вацкеля, Євгена Кухтіна – 11-Б та Анастасії Бут – 10-А класу. Ці учні отримали перемогу – І місце, без жодної поразки у партіях, набравши найбільшу кількість балів серед усіх змагаючи шахістів.

Команду школи з шашок представили: Кириленко Владислав – 7-Б, Кухтін Андрій – 9-Б, Величко Авенір – 6-Б та Величко Ольвія -11-Б клас. Ні жодної поразки не було у двох партіях у Кириленка Влада, а от по одній поразці у других членів команди були, та це не завадило все ж таки набрати найбільшу кількість балів у змаганнях з шашок. І от отримана перемога і перевага над суперниками – І місце. Це ще раз доказує, що треба постійно грати і будеш вигравати. Вітаємо наших переможців! Готуємося до Чемпіонату області «Шашки -64».

Т. СВІТЛИЧНА

вчитель фізичної культури

ОНЗ «Апостолівської ЗШ І-ІІІ ст.№1»

Переглядів: 423 | Додав: lavskaya19879 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Всуп до 1 класу
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Орган управління

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz